Bekijk groter

Vertex UF-15

VT1220001

Nieuw product

VOOR EEN PRIJSOPGAVE OF VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER.


VERTEX UF-15
Wervelbed-/bypassfilter

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 0,00

Meer informatie

Kristalhelder water is het doel van elke aquariaan. Actieve kool en fosfaat absorberende media helpen bij het streven naar dit doel door het absorberen van veel van de onzuiverheden die zich ophopen in de waterkolom. Het opnemen van deze media in de systemen wordt traditioneel uitgevoerd met behulp van filterzakken en / of cartridges. Dit is echter niet de meest effectieve manier voor het gebruik van deze producten. De media klontert samen, de doorstroming neemt af en het oppervlak contact wordt aangetast. Vertex ™ Universal Media Reactoren bieden een praktische oplossing door het “vloeibaar” maken van de gebruikte media, zodat het probleem van klompvorming voorkomen wordt en het de volledige controle over de doorstroming terug geeft aan de gebruiker. 

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN TE BEDIENEN
Vertex ™ Universal Media Reactoren zijn voorzien van de Quick-Lock schroefdop. Deze zorgt er voor dat er geen schroeven verwijderd hoeven te worden van de reactor tijdens bijvoorbeeld het uitwisselen van de media. De acryl deksel nestelt zich in een O-ring. Hierdoor is er een lekvrije afdichting en zorgt het voor een moeiteloos te verwijderen deksel. 
De installatie is heel eenvoudig en om het nog makkelijker te maken zijn alle benodigde onderdelen meegeleverd, of u nou een harde aansluiting op een buis of een zachte aansluiting op bijvoorbeeld siliconenslang gebruikt. Verder is de doorvoerstroming makkelijk aan te passen door middel van de meegeleverde hoge kwaliteits kogelkraan. 

ONGEËVENAARDE KWALITEIT
De Vertex UF-15 heeft een betrouwbaar en functioneel ontwerp en is geproduceerd van hoogwaardige gegoten acryl. De Vertex ™ Universal Media reactoren vormen het resultaat van een constante inspanning om de “value” te verhogen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

EXCLUSIEVE FEATURES
• Kwaliteit van gegoten acryl constructie voor een lange levensduur
• Quick-Lock schroefdop
• True Union verbindingen
• Soft Slangaansluitingen
• True Union Kogelkraan

TECHNISCHE GEGEVENS
• Grondoppervlakte 127 x 127 mm
• Hoogte 483 mm
• Hoogte mediakamer 381 mm
• Diameter mediakamer 102 mm


BESTELPROCEDURE
U kunt via het CONTACTFORMULIER een prijsopgave op vragen. Mocht u na het ontvangen van de prijs tot aankoop over willen gaan dan bestelt u op de reguliere wijze het product. Na ontvangst van uw bestelling zullen we u een factuur sturen voor de Vertex producten welke u via een overboeking kunt voldoen. Het is ook mogelijk om via PayPal te betalen. In dat geval ontvangt u van ons een betalingsverzoek via PayPal. U kunt de voorkeur aangeven tijdens het bestelproces.
Nadat de betaling is ontvangen wordt de bestelling in behandeling genomen.

Reviews

Write a review

Vertex UF-15

Vertex UF-15

VOOR EEN PRIJSOPGAVE OF VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER.


VERTEX UF-15
Wervelbed-/bypassfilter