Salifert All in One Bekijk groter

Salifert All in One

Nieuw product

All in One
All in One maken het gebruik van de zogenaamde A en B calcium en alkaliniteit supplementen overbodig. 

Meer details

€ 10,33

Meer informatie

All in One
All in One maken het gebruik van de zogenaamde A en B calcium en alkaliniteit supplementen overbodig. Het bevat vrijwel alles wat nodig is voor de groei van koralen en de prachtige korstvormende roze en rode verkalkte wieren. All in One verhoogt de alkaliniteit (carbonaathardheid), calcium, strontium, sporenelementen (behalve jodium) en aminozuren concentraties. 
We leggen de noodzaak ervan hieronder uit. 
Calcium, strontium, carbonaat (alkaliniteit) en aminozuren zijn de belangrijkste bestanddelen van kalkalgen, skeletmateriaal van harde koralen en van skeletnaalden van zacht / leder koralen. De groei en vermenigvuldiging van deze organismen betekent uitputting van deze stoffen. 
De sporenelementen in All in One stimuleren organismen tot het uitvoeren van vele biologische processen. 
Mangaan bijvoorbeeld is essentieel voor vele biochemische reacties, waardoor het mogelijk maken van fotosynthese. 
Ijzer is voor veel organismen essentieel voor het absorberen van voedingsmiddelen. 
Kobalt is essentieel voor de vorming van diverse koraal pigmenten. 
Zink is net als mangaan essentieel voor fotosynthese en wordt ook gebruikt bij de vorming van calciumcarbonaat door koralen. Dit zijn slechts enkele van de aanwezige spoorelementen in All in One. 
Dit supplement is zeer geconcentreerd en bevat bijvoorbeeld ongeveer. 55.000 ppm calcium, bijpassende hoeveelheden van biologisch-actieve bicarbonaat en ca.. 1000 ppm strontium. Het calcium is acetaat gebaseerd en wordt binnen enkele minuten omgezet tot calcium bicarbonaat. Dit in tegenstelling tot gluconaat-gebaseerde producten. 
Alle ingrediënten zijn van een farmaceutische kwaliteit of beter. Dit zorgt ervoor dat er geen ongewenste elementen worden toegevoegd aan uw waardevolle aquarium. 

Aanvullende aanbevelingen
Af en toe een extra impuls van de alkaliniteit met onze KH + pH-buffer wordt aanbevolen om, de door bijvoorbeeld rottend voedsel, verloren alkaliniteit te compenseren. Tevens wordt het toevoegen van jodium ook zeer aangeraden. 

Gebruiksaanwijzing
Schudden voor gebruik. 

Regelmatig onderhoud: 
Doseer 5 ml per 100 liter eens per week. Als er een hoog verbruik is van calcium en alkaliteit, door bijvoorbeeld een snelle groei van koralen en verkalkte wieren, dan kunt u de dosis van 5 ml per 100 liter, in plaats van eens per week, verhogen naar eens per 2 dagen. 

Buiten bereik van kinderen bewaren. 
In geval van aanraking met de ogen spoelen met veel water. 
Alleen voor aquariumhobby gebruik. 
Niet voor menselijke consumptie (direct of indirect)! 

Actieve bestanddelen: calciumacetaat, strontium, sporenelementen, aminozuren.

Reviews

Write a review

Salifert All in One

Salifert All in One

All in One
All in One maken het gebruik van de zogenaamde A en B calcium en alkaliniteit supplementen overbodig.